Projektovanje i konsalting

Ukoliko obavljate delatnost u bilo kom sektoru industrije, rudarstva, distribucije, logistike, transporta ili ste operator na aerodromima, odnosno intermodalnim terminalima, Okovje Multiauto Group  je adresa na kojoj ćete naći odgovore na vaša pitanja, odnosno operativne logističke i transportne izazove.

Naš stručni tim ima iza sebe iskustvo od preko 20 godina na projektima ne samo na području jugoistočne Evrope, već i širom sveta. Pored dokazanih profesionalaca u svojim sektorima od arhitekture i građevine, preko logistike i distribucije pa sve do  mašinskog-servisnog održavanja, članovi našeg tima su i vodeći stručnjaci sa regionalnih Univerziteta, iz oblasti saobraćaja, rudarstva i arhitekture.

Investicija u pravo vreme na pravi način i sa pravom opremom, neumitno dovodi do ušteda u operativnom procesu. Odnosno proizvodno-prodajnom lancu  i eliminiše uska grla u operacijama i samim tim doprinosi većoj efikasnosti i povećanju radnih učinaka.

Ukoliko imate  izazov novog projekta ispred sebe, naš tim je spreman da vam pomogne. Bilo u unapređenju postojećih rešenja u operativnom procesu, bilo u izradi i implementaciji potpuno novog zadatog projekta.

Neke od naših rešenja su primenjena u više rudnika u Srbiji, BiH i CG, železari Jesenice, i drugde. Naš svakako najveći projekat u JIE jeste izrada i implementacija operativnog rešenja u Luci Koper, Slovenija. Aktuelno rešenje trenutno angažuje preko 100 jedinica TERBERG terminalskih traktora uparenih sa specijalnim Seacom prikolicama. Posledično su zamenjeni svi klasični drumski kamioni sa poluprikolicama. Savremeno rešenje je odmah dovelo do   povećanja kapaciteta, propusne moći saobraćajnica kao i pouzdanosti. Zatim i do ušteda u troškovima goriva i održavanja, eliminisanju uskih grla i na kraju prostoru za povećanje obima posla.